(ФОТО/ВИДЕО) ПРВО ДА ГИ ЗГРИЖИМЕ КУМОВИТЕ ПА ПОТОА ЕУ

//

Со вакви кумовски назначувања во Европска Унија не се влегува господа од власта.

И не нема потреба кумот на Саша Богдановиќ да ги сака Бугарите, тие се навикнати на „љубовта“ од српска страна, дури во Бугарија полнат арени кога ќе гостува Цеца. Проблемот е многу поинаков.

Милутин Станчиќ е разрешен веќе еднаш од функцијата директор на Управата за развој и унапредување на образованието на јазиците на припадниците на заедниците од страна на премиерот Заев и сега се поставува прашањето дали тоа што е кум на градоначалникот на Центар Саша Богдановиќ-Српче, било пресудно повторно да биде вратен да директорува?Да се потсетиме и на она фамозно видео од свадбата на Српче, која се одржа на Косово во манастирот кај Грачаница.Претходна статија

СР: АМДИ БАЈРАМ ЌЕ БИДЕ ПОГРЕБАН ВО АЛЕЈАТА НА ВЕЛИКАНИТЕ

Следна статија

КИПАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ЈА ПРИЗНА ПРАВОСЛАВНАТА ЦРКВА НА УКРАИНА

Најново од Вести