Галерија од 100-тата Јубилејна конвенција на МПО во Форт Вејн Индијана

///

Фотографии од 100-тата Јубилејна конвенција на Македонската патриотска организација (МПО) за САД и Канада во Форт Вејн, Индијана.

95 годишниот Георги (Џорџ) Лебамов заедно со генералниот конзул на Бугарија во Чикаго Светослав Станков, сликани со благодарницата на Генералното консулство на България в Чикаго, за Лебамов.
Генералниот конзул на Бугарија во Чикаго Светослав Станков со делегати на конвенцијата.
Генералниот конзул Станков со претставници на МПО-Пирин Чикаго.

Фотографиите ни ги испрати Генералниот конзул на Република Бугарија во Чикаго Светослав Станков.Претходна статија

Ковачевски утре во работна посета на Софија

Следна статија

32 години без Ванчо Михајлов

Најново од Вести