ГДУ НЕ ЈА ОСТАВА НА РААТ ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ ВО ШТИП: ДАЛИ Е ОВА МОМЕНТАЛНАТА СОСТОЈБА НА ХИГИЕНАТА ВО ГРАДОТ?

//

„Да не се малтетираат локалната самоуправа со одговор ќе одговориме ние во нивно име, бидејќи одговорот е лесен:

Ги замолуваме ГДУ да не шират дезинформации и да не манипулираат со јавноста. За овој проблем во нашиот град, виновни се ВМРО-ДПМНЕ со нивното дванаесет годишно криминално владеење, на чело со Никола Груевски.
Бидејќи тој не може да се врати да ја наполни кантата сам од оправдани причини, најверојатно се има јавено на некој да ја наполни.
На овој начин се обидуваат да фрлат една дамка на квалитетното и домаќинско работење од страна на оваа локална самоуправа.

СДСМ ја имаат најквалитетната метла на сите времиња и нема да дозволи вакво нешто да се случува во Штип.

На крајот на краиштата и сликите се сечени, лепени, монтирани!“, напишаа на својата официјална facebook страна, ГДУ-Штип.

Претходна статија

ЈАВИ СЕ ЦИЛЕ: КИНА E ПОДГОТВЕНA ЗА ВОЈНА AКО НЕКОЈ СЕ ОСМЕЛИ ДА ГО ОДДЕЛИ ТАЈВАН

Следна статија

ПЕЧАТОТ НА СОБРАНИЕТО СТАНУВА ДВОЈАЗИЧЕН

Најново од Вести