GIF: НЕ СЕ ДОВОЛНИ САМО ПЛОЧКИТЕ, СИ ТРЕБА И МОЗОК

//

Моментот кога ќе си помислиш дека откако си ги направил плочките, можеш и да леташ…Претходна статија

УЧЕНИЦИТЕ НА ГЕНЕРАЦИЈАТА ОД КОЧАНИ ЛЕТУВААТ НА ХРВАТСКИОТ ОСТРОВ ПАГ

Следна статија

И НИКОЛА ТОДОРОВ БЕЗ ПОЛИЦИСКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Најново од Истакнато

Ќорсокак

Пишува: Владимир Перев На 24 јуни 2022 година стана пресврт, револуција во менталната матрица на бугарите