funny sarcastic quotes about life Best of Sarcastic Love Quotes HD Wallpapers on picsfair

ИРОНИЧНИ ЦИТАТИ ЗА ЖИВОТОТ

/

1.„Без елемент на вулгарност, никој не може да биде уметничко дело… Морам да се обидам и да размислам што е уметник, освен хулиган кој не може да живее во неговиот приход на пофалби”.
– Квентин Крисп

2. „Иронијата на животот е како бордел без проститутки – но не грижете се, на проститутките не им треба бордел за да ја вршат својата професија”.
– Ефрат Цибулкевич

3. „Иронично е како вашата зона на удобност понекогаш може да биде заморна”.
– Ахмед Мостафа

4. „Сонувај на големо! Но, не толку големо бидејќи настанува хаос а така никогаш нема да ја достигнете реалноста “.
– Хасил Паудиал5. „Се чинеше дека светот е поделен на добри и лоши луѓе. Добрите спиеја подобро , додека лошите навидум уживаа во часовите за будење “.
– Вуди Ален

6.„Јас сум љубезен, но многу конкурентен прагматичар. Кога сакам нешто да освојам, секогаш гледам да не е на сметка на нешто посериозно од несоодветните напори на другите. ”
– Џонатан КиранПретходна статија

СЕДИ ЗАЈКО КЕЦ!!!

Следна статија

ВО ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ СЕ РАСПИШЕ РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ИМЕТО И БЕЗ РЕФЕРЕНДУМСКО ПРАШАЊЕ

Најново од Истакнато