КАТИЦА ЗА СÈ

Забава Истакнато Магазин

Сигурно сте ги виделе називите на фирмите на оние кои ги бива апсолутно за сè: автоперална – вулканизер – пицерија – сточна храна, на пример.

Е па, надминати се и тоа далеку. Поледнете го генијалецов: