| |

ЛДП : БЕЗ ЦАРИНА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ ВОЗИЛА

ЛДП се залага за укинување на царината и ДДВ за електрични автомобили.

Со оваа мерка овозможуваме да се поттикне продажбата на овие возила, да се намали загадувањето во урбаните центри, да се намали увозот на нафтени деривати, со што ќе се подобри квалитетот на живеењето, сметаат од ЛДП.

Слични Објави