MEME: ТИ ГО МИСЛИШ У ПИПЕРКИ, ТОЈ НА ГЛАСАЊЕ ДА ТИ БИЛ…

//

Роди ме мамо со среќа па јас ќе си се снајдам за стајлингот…

Претходна статија

САЛВИНИ: ГРАНИЦАТА СО СЛОВЕНИЈА ЌЕ ЈА ОБВИТКАМЕ СО ЖИЧЕНА ОГРАДА

Следна статија

(ВИДЕО) Љ. ОГЊАНОВ: ДОДЕКА УЧИМЕ ШТО Е КОМУНИЗАМ, ЗАБОРАВИВМЕ ШТО ЗНАЧИ ДЕМОКРАТИЈАТА

Најново од Истакнато

Ќорсокак

Пишува: Владимир Перев На 24 јуни 2022 година стана пресврт, револуција во менталната матрица на бугарите