| |

МИЦКОСКИ: ВИНОВЕН ЌЕ БИДЕШ АКО ИМАШ МОЖНОСТ ДА ЈА ИСПРАВИШ ГРЕШКАТА, А НЕ ГО СТОРИШ ТОА

Не си ти виновен затоа што некој друг погрешил, прости им боже не знаат што прават…, но виновен ќе бидеш, ако имаш можност да ја исправиш грешката, а не го сториш тоа и ја игнорираш ситуацијата…“ напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил, пред самиот почеток на третата лидерска средба во Клубот на пратеници, којашто се одвива во моментот.Слични Објави