Од Џиџи до Џиџо: Јувентус никогаш не е погрешен избор!

Јувентус никогаш не е погрешен избор. Сепак, не можам да му давам совети на Џиџо, бидејќи не сум во неговата ситуација. Не знам колкава емотивна конекција има со Милан. Неутрално, можам да му кажам две работи, кои веќе му ги кажав додека бевме во репрезентацијата, но она што ја прави разликата од еден до друг човек е она што ти вибрира во душата“, изјави голманот на Јувентус и на Италфија… (Прочитајте го целиот напис овде)