ПОЧИНА СОЛИСТОТ НА НОБ ИГОР ПАРМАКОВСКИ КОЈ БАРАШЕ ДОНАЦИИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

Почина битолчанецот Игор Пармаковски, кој боледуваше од Кронова болест, објави Националната опера и балет.

loading...

Битолчанецот кој беше хорист во Националната опера и балет, на социјалните мрежи бараше донации со цел да се оперира.

Неговата состојба беше критична, до пред некој тој тежеше 39 килограми.


loading...