ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЕДНА ОД НАЈГОЛЕМИТЕ БУГАРСКИ ЛЕГЕНДИ ГО НАЈАВУВА СВОЈОТ ПРВ ИСТОРИСКИ САМОСТОЕН АЛБУМ

Познатиот бугарски рапер Ицо Хазарта, утре во Софија, ќе го промовира својот прв самостоен албум. Фронтменот на легендарната бугарска рап група „Апсурд“, се одлучи на овој историски чекор, откако долги години соработуваше исклучиво со момците од „Апсурд“ и поради таа причина првиот албум на Хазарта ќе има историска вредност за луѓето кои се разбираат од овој стил на музика. Погледнете го едноставниот начин преку кој една од најголемите бугарски музички легенди, скромно го најави настанот за своето ново уметничко дело:

Ицо Хазарта и „Апсурд“ во Македонија се познати со хитовите: 3 в 1, Колега, Звездата, Втора цетка и др.