СПИЕШ ЛИ МИРНО СОФИЈА?!

//

Две слики милион зборови! Тоа е она лицемерие и двојни стандарди. Во Штип одбележана Брегалничката битка од српските здруженија со сите метании во присуство на градоначалникот на Штип и потпретседател на СДСМ Благој Бочварски, во Дојран годишнина од смртта на Каварналиев од бугарското здружение но без официјални претставници од македонска страна или СДСМ. Спиеш ли мирно Софија?!

Автор: Тој БугаринотПретходна статија

ПАНЦИРИ И ОРУЖЈЕ НАСПРОТИ ЉУБОВ И МУЗИКА

Следна статија

ВИДЕО: ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПОСЛЕДНАТА ЕМИСИЈА НА БОЖИДАР ДИМИТРОВ

Најново од Ваш став

Игра на ниски страсти

Fb статус на Никица Корубин Дека политиката е врвна вештина која бара многу знаење, искуство, традиција

Целосна независност

Facebook статус на Никица Корубин Независноста е комплетна кога си свесен за неа. И за нејзиното