СПОДЕЛУВАЈТЕ: ОТВОРЕНА Е СМЕТКА ЗА ЛУЃЕТО ЧИИ ДОМОВИ ИЗГОРЕА ВО ГЕВГЕЛИЈА

/

Почитувани граѓани, жители од државава, а и пошироко,

Отворена е трансакциона сметка за донација на погодените фамилии од катастрофалниот пожар од минатата недела, жители на Гевгелија кои што ги изгубија своите домови, и се што имаше во нив.

Се што граделе со години.. за неколку часа – го нема.

Нивните секавања….

Останати се луге, деца, во буквална смисла на зборот – На влечки, и облеката на нив.

Ова може секому да му се случи…да помогнеме, на жителите од Гевгелија во рамките на нашите можности.

Да застанеме до нашите жители, да покажеме дека не се сами, и стоиме сите до нив, со нив.Ви Благодариме однапред,
затоа што веруваме во нашата заедничка хуманост.?

(Известувањето е по барање на Здружението на граѓани Ристо Чавдаров 25)

Ве молиме, споделете.., се вели во повикот објавен на facebook страната Changemakers4allПретходна статија

СЛУЧАЈОТ СО СИНОТ НА ЏЕВАТ АДЕМИ УШТЕ СЕ РАСЧИСТУВА, НО АКО КОРИСТИШ ОГНОМЕТ НА СВАДБА ВЕДНАШ ТЕ ПРИВЕДУВААТ

Следна статија

(ВИДЕО) ЉУБЧО НЕШКОВ: СПОРОТ ЗА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЌЕ ДОБИЕ ПОЗИТИВНА РАЗРЕШНИЦА

Најново од Вести