| |

ВАСКО ЕФТОВ: ВМРО Е ФОРМИРАНА ОД ДЕКЛАРИРАНИ БУГАРИ

Во својата последна анализа новинарот Васко Ефтов зборува за проблемите околу празникот 23 октомври- Ден на македонската револуционерна борба затоа што историската ВМРО е формирана од луѓе кои се декларирале себеси како Бугари.

Слични Објави