(ВИДЕО) БАЧЕВ: БОТ СИСТЕМОТ НА МАРТИН ПРОТУЃЕР ЗАВРШИ КАЈ АПАСИЕВ, ЗАТОА ТОЈ ИМА ПО 600 ЛАЈКОВИ ВО ЕДНА СЕКУНДА

Лидерот на партијата „Единствена Македонија“ Јанко Бачев во емисијата на Васко Ефтов „Во центар“ изјавува дека бот системот што во минатото работел за ВМРО-ДПМНЕ сега му е даден на располагање на Димитар Апасиев и „Левица“. Повеќе во најавата за емисијата „Во Центар“ што треба да се емитува вечер во 22 часот на Youtube каналот на Васко Ефтов: