Претходна статија

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: И ТРЕБАМЕ НА МАЛАТА НИКОЛИЈА

Следна статија

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ ЌЕ ФОРМИРА ПРАВЕН ТИМ ЗА ТУЖБИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ ВО СЈО

Најново од Видео

(Видео) Проф. Павлов: Ги повикувам на дијалог двата синода во Софија и во Скопје, БПЦ треба да заземе поактивна позиција во однос на црквата во РС Македонија

Македонската православна црква би требало да биде автономна во рамките на Константинополската патријаршија или да речеме