Претходна статија

СДК: КОЧАН ЛЕГНА БОЛЕН, НЕ МУ СЕ ОДИ ВО ЗАТВОР

Следна статија

ОД ГДУ-ШТИП СЕ НАДЕВААТ БРАНАТА НА РЕКАТА ОТИЊА ДА БИДЕ ИЗГРАДЕНА ВО ОВОЈ ВЕК

Најново од Истакнато

Ќорсокак

Пишува: Владимир Перев На 24 јуни 2022 година стана пресврт, револуција во менталната матрица на бугарите