Претходна статија

ИВАНОВ ОД БУГАРИЈА: ЈАС НЕ МОЖАМ ДА ЛЕГАЛИЗИРАМ ДОГОВОР ВО КОЈ НЕ СУМ БИЛ ВКЛУЧЕН

Следна статија

РАДЕВ: ДОГОВОРОТ ЗА СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА Е НА УВИД НА НАШИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ДОГОВОРОТ ЗА ДОБРОСОСЕДСТВО ВЕЌЕ ДАВА РЕЗУЛТАТИ

Најново од Вести