ВИДЕО: ВИСТИНАТА ЗА МАКЕДОНСКАТА ПОЛИТИЧКА РЕАЛНОСТ

///

Ако кучињата се државните функционери, тогаш овците сме ние… демек сме поделени, ама цело време нè држат на купче.

Претходна статија

ТЕСТ : ШТО ВИДОВТЕ НАЈПРВО НА СЛИКАТА?

Следна статија

НАПРАВЕТЕ СИ МИНИМАЛИСТИЧКИ МАНИКИР

Најново од Истакнато

Ќорсокак

Пишува: Владимир Перев На 24 јуни 2022 година стана пресврт, револуција во менталната матрица на бугарите