ВО ПРОСТОРИИТЕ НА БУГАРСКАТА АМБАСАДА ВО СКОПЈЕ И ГЕНЕРАЛНОТО КОНЗУЛСТВО ВО БИТОЛА ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСА ЗА ИЗБОРИТЕ ВО БУГАРИЈА

Бугарското МНР даде согласност во просториите на Бугарската амбасада во Скопје и Бугарското конзулство во Битола да се гласа за претстојните парламентарни избори во Бугарија кои ќе се одржат на 4 април 2021 година. Право на глас имаат сите полнолетни бугарски државјани.

loading...loading...