ЖАЛНА ВЕСТ: ПОЧИНА ДАНАИЛ ТАТАРЧЕВ, ПОТОМОК НА Д-Р ХРИСТО ТАТАРЧЕВ

Порталот „Трибуна“ изразува сочувство до семејството и пријателите на Данаил.

loading...loading...