РС Македонија: ЕУ нè лаже, ние сме совршени! Софија: Дела, а не омраза (2)

//

Институционална омраза кон Бугарија Бугарските власти постојано предупредуваа дека е апсолутно неприфатливо да се воспитуваат граѓаните на која било земја да мрази

Повеќе

РС Македонија: ЕУ нè лаже, ние сме совршени! Софија: Дела, а не омраза (1)

//

„Во последните две години пред крајот на секое едно претседателство на ЕУ Скопје започнува масовна кампања против Бугарија и нечесноста на европските

Повеќе