Кој владее со Иран?

//

Иако државата има избран претседател, политичкиот систем му дава најголема моќ на Врховниот лидер. Иранската влада е под силна критика од страна на демонстрантите кои излегоа на улиците да го искажат своето незадоволство во најголемите протести по востанието од 2009-та година, наваму… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

ДЗС: Од Македонија во 2016 година се отселиле 440 државјани

Следна статија

Интервју со Кирил Поп Христов: Ме прогонија од дома, но не им се лутам

Најново од Анализи & Коментари