Никој не си игра со Ангела!

/

Може ли деновиве на Социјалдемократите да им се упати некаква порака на љубов?  На таа сирота, разбиена, сопната СПД, која бележи минусен по минусен рекорд во рејтингот? На таа дружина во која левата рака не знае што прави десната? Може ли барем некој да помисли дека е одлично тоа што да речеме го прават претседателот на младите социјалисти или другите во партијата, кои веќе немаат желба за влез во голема коалиција со Демохристијаните и со тоа се противат на намерите на нивниот шеф?… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Анализа: Убиството на Оливер Ивановиќ – политичка саботажа

Следна статија

Путин и неговите луѓе се однесуваат како мафијаши

Најново од Анализи & Коментари