(ВИДЕО) ГДУ: ШТО ГОРИ ВО ШТИП?

//

„Повторно Штип на среде лето е во чад . Сигурно утре локалната самоуправа ќе не убедува дека ова што го гледаме не е загадување и сѐ е во ред. Најверојатно не лажат очите и е замаглен фото- објективот. 
Но сепак сакаме да апелираме до надлежните дека каде што има чад сигурно има и оган, а загадувањето на воздухот е бонус кон ситуацијата“, стои во објавата на официјалнта страна на локалниот клуб од ГДУ- Штип.

Претходна статија

ФАТЕН СТОРИТЕЛОТ ШТО КРАДЕЛ БИСТИ ВО ГРАДСКИТЕ ГРОБИШТА БУТЕЛ

Следна статија

МОИТЕ „БОМБИ“ СЕ ПОДОБРИ ОД ТВОИТЕ „БОМБИ“

Најново од Вести