Претходна статија

НАЈДОБРИТЕ ПРОФЕСИИ ЗА ИНТРОВЕРТИ

Следна статија

(ФОТО) ОДБРАНИ ЈА МАКЕДОНИЈА ОД „ЕБАТИ КОМШИИТЕ“ И СТАНИ ЗАМЕНИК ДИРЕКТОР

Најново од Видео

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,