ВИДЕО: ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧИ ОТКАКО ТАА СЛУШНА ДЕКА КИРАЦ ВЕЌЕ НЕ Е ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА СДСМ

Погледнете колку лесно може една дама да изгуби тло под нозете…