(ВИДЕО) УЧИЛИШТАТА ВО ИСТОКОТ ЌЕ ОСТАНАТ ПРАЗНИ

Трипати повеќе празни столови од ученици ќе има оваа година во средните училишта во регионот

Првиот уписен рок во средно не им донесе многу радост и оптимизам на училиштата. Во изминатите два дена, најголем дел од училиштата запишаа запрепастувачки малку ученици…