(ВИДЕО) ВО ИЗОЛАЦИЈА И НА КАМЕРИ УЧЕНИЦИТЕ ОД ИЛИЈА НИКОЛОВСКИ-ЛУЈ И ДИРИГЕНТОТ ЛЕ ФИ ФИ НАПРАВИЈА РЕМЕК ДЕЛО

//

Учениците од ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ и диригентот Ле Фи Фи за време на изолацијата направија едно неверојатно ремек дело.Сите пред камера во своите домови ја отвиреа музичката тема од филмот „Пиратите од Карибите“.

Слушнете како звучи кога повеќе од 40 видеа ќе се спојат во едно:Претходна статија

ФУНКЦИОНЕР НА СДСМ СЕ ЗАКАНУВА НА ГРАЃАНИ ПРЕКУ СОЦИЈАЛНАТА МРЕЖА FACEBOOK

Следна статија

(ФОТО) НАСЛЕДНИЦИТЕ НА МИЛЕНКО ШТО ЈА ИСКРШИЈА ПЛОЧАТА НА РЕВОЛУЦИОНЕРОТ ТОМА ДАВИДОВ СИГУРНО СЕ ГОРДИ НА СВОЕТО ДЕЛО

Најново од Истакнато

Кога идентитетот е бетон

Пишува: Ѓорѓи Трендафилов Вчерашниот фудбалски натпревар меѓу Северна Македонија и Бугарија е одличен настан за крај