Отец Јаков: Бадникови гранчиња е исклучиво српски обичај, кој не го негува ниту една од Православните Цркви

//

Отец Јаков, игумен на манастирот Св. Антониј Велики, Ново Село, струмичката епархија на МПЦ-ОА, во интервју за порталот „Покајание.мк“, зборува за чествувањето

Повеќе
1 10 11 12