ОХРИДСКИОТ „ВОЈВОДА“ И 88, 540 БУГАРСКИ ПАСОШИ

///

Охридскиот „војвода“ кој на последните избори неуспешно го водеше Прилепско-струмичкиот „револуционерен округ“ најверојатно испровоциран од информацијата што ја обелодени бугарското МНР дека

Повеќе

ДОДЕКА БУГАРИЈА КРКА „ШАМАРИ“ НИЕ СО ДИПЛОМАТИЈАТА ТИП „НИКОЛА ДИМИТРОВ“ ЕУ ЌЕ JA ВИДИМЕ НЕКАДЕ ВО 205О Г.

///

Додека Захариева го крши рускиот порцелан во својот кабинет, како што пишува почитуваниот колега Сашо Орданоски, а ние опијанети од огромниот дипломатски

Повеќе