Делото на Иван Михајлов е клучно за сите што сакаат да ја дознаат вистината за македонските Бугари

//

Пишува: Проф. Димитар Гоцев за БГНЕС Јас сум, можеби, последниот човек што имал историско-политички разговор со Иван Михајлов. Се сеќавам на секој

Повеќе